Το SafeMax είναι το πρώτο που έχει περάσει δοκιμές σε σενάριο ανατροπής του οχήματος και περιστροφής του! Παράλληλα έχει δοκιμαστεί η δομική του ακεραιότητα σε δυνάμεις που είναι διπλάσιες των στάνταρ που θέτουν οι ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ.

Οι γονείς αντιλαμβάνονται ότι το παιδικό κάθισμα είναι η… τελευταία γραμμή αμύνης στην περίπτωση ενός τροχαίου ατυχήματος. Για αυτό θα πρέπει να προσφέρει ασφάλεια στα βρέφη και τα παιδιά, χωρίς όμως να περιορίζει τα επίπεδα άνεσης στην μεταφορά τους. Το SafeMax All-in-One διατίθεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό και μπορεί να τοποθετηθεί είτε με φορά προς τα πίσω (για βρέφη και μικρά παιδιά) είτε προς τα εμπρός (για μεγαλύτερα).

Μπορεί να φιλοξενήσει βρέφη και παιδιά βάρους από 2,2 έως 54 kg και με ύψος έως 1,45 m! Καθίσταται έτσι το μοναδικό κάθισμα που έχει ανάγκη ένας γονιός, έως ότου το παιδί να είναι ασφαλές μόνο με τη ζώνη. A, έχει και δύο ποτηροθήκες για το φραπέ, ε… το χυμό του παιδιού.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι σύμφωνα με τους Σουηδούς (που έχουν τα πιο υψηλά στάνταρ στην παθητική ασφάλεια), ένα παιδί πρέπει να κάθεται σε κάθισμα που κοιτάζει προς τα πίσω έως την ηλικία των 3-4 (για προστασία του αυχένα) και όχι μέχρι το 1ο έτος ηλικίας του, όπως συνηθίζουμε στην Ελλάδα.

 
Πηγή : http://www.protothema.gr/

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.