ΟΜΙΛΙΑ : Το παιδικό ψυχικό τραύμα : Από την αναγνώριση στην αντιμετώπιση.

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας, θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στην είσοδο της αίθουσας Ανδρόγεω από τις 9:30πμ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΟΜΙΛΗΤΗ

Γιάννης Αθ. Ανυφαντάκης.

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σπούδασε ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Giessen (Γερμανία) και εκπόνησε τη διδακτορική του Διατριβή στην Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. 

Έχει εξειδικευτεί στην σχεσιακή ψυχολογία (master), στην ψυχολογία της κοινότητας (master),στην θεραπεία του τραύματος και στις Συστημικές Αναπαραστάσεις. Παρακολούθησε επίσης το μεταπτυχιακό Μάστερ “E –Learning”, στο Τμήμα Ιατρικής και Χειρουργικής του Πανεπιστημίου της Φλωρεντίας.

Διδάσκει σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια. Έχει συνεργαστεί με την Ιατρική Σχολή  του Πανεπιστημίου Κρήτης ως επισκέπτης καθηγητής και συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας από το 2002 έως σήμερα,

Ασχολείται με συμβουλευτική ατόμων, ζευγαριών και οικογενειών, συντονίζει ομάδες για την προσωπική ανάπτυξη και διδάσκει τεχνικές χαλάρωσης (Αυτογενής Χαλάρωση). 

Συνεργάζεται με σχολεία όλων των βαθμίδων για την προώθηση υγιεινών τρόπων ζωής και την πρόληψη της δυσφορίας και με συλλόγους και οργανισμούς που περιθάλπτουν παιδιά και εφήβους με έντονα οικογενειακά και κοινωνικά προβλήματα. 

Διδάσκει και υποστηρίζει ομάδες για την κατάρτιση και την επαγγελματική ανάπτυξη σε επιχειρήσεις και σε δημόσιους οργανισμούς.


Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και ξένα περιοδικά και βιβλία.

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.