Κάνει το κλιματιστικό για τα μωρά;

 

Πολλοί πιστεύουν πως το κλιματιστικό είναι απαγορευτικό σε έναν χώρο όπου ζει και κοιμάται ένα μωρό. Αυτό όμως είναι λάθος καθώς αν συντηρηθεί κατάλληλα το κλιματιστικό, είναι ευεργετικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού που το μωρό θα υποφέρει.

Σύμφωνα με τους παιδιάτρους, τα μωρά υποφέρουν περισσότερο από τη ζέστη από ό,τι εμείς οι ενήλικες, κάτι που σημαίνει πως το κλιματιστικό είναι αναγκαίο. Αρκεί να συντηρείται όπως είπαμε σωστά, να αλλάζονται συχνά τα φίλτρα του και ανά τακτά χρονικά διαστήματα να αερίζεται με φρέσκο αέρα το δωμάτιο όπου βρίσκεται το μωρό. Επίσης σε ό,τι αφορά το ντύσιμο του παιδιού όταν βρίσκεται στο συγκεκριμένο δωμάτιο με το κλιματιστικό, αυτό δεν είναι αναγκαίο να είναι βαρύ. Το αντίθετο μάλιστα. Ένα βαμβακερό βαμβάκι είναι ό,τι πρέπει ενώ αν αποφασίσετε να κοιμάστε με το κλιματιστικό –στη σωστή θερμοκρασία και όχι ακρότητες- τότε καλό είναι να σκεπάσετε το παιδί με ένα σεντονάκι. Πέρα από αυτά, όμως, μην υπερβάλλετε γιατί θα πρέπει να θυμάστε ότι ο μεγάλος εχθρός των μωρών το καλοκαίρι είναι η ζέστη η οποία γίνεται αφόρητη γι' αυτά.


Πηγή: http://www.mothersblog.gr/o-kosmos-toy-paidioy/item/599-Kanei-to-klimatistiko-gia-ta-mora#ixzz4Cxwd33mo

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.