Περιγραφή: 

 

Ο ΑΟ ΘΗΣΕΑΣ  ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2011 στο Ηράκλειο με στόχο την διάδοση του Ολυμπιακού Αθλήματος της Ξιφασκίας . Βασικός σκοπός του συλλόγου είναι η συμμετοχή των αθλητών  του σε αγώνες εντός κι εκτός Ελλάδος.

 

 

 

 

 

 

Λεπτομέρειες:

 

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ & ΜΕΓΑΛΟΥΣ

Η Ξιφασκία από τη φύση της είναι ένα ιδιαίτερο άθλημα το οποίο συνδυάζει τεχνική και τακτική, ασκεί το πνεύμα αυξάνοντας την προσοχή και την ικανότητα συγκέντρωσης. Επίσης, εξασκεί την γρήγορη σκέψη και την απόφαση αντίδρασης για το καλύτερο αποτέλεσμα.  (σαν να παίζουμε σκάκι χρησιμοποιώντας το σώμα μας)

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ  ΤΟΝ ΑΟ ΘΗΣΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ο σύλλογος όντας σωματείο αναγνωρισμένο από την Γ.Γ.Α λειτουργεί τμήματα σε όλες τις ηλικίες και σε όλα τα όπλα της Ξιφασκίας. Το κάθε όπλο διδάσκεται από τον κατάλληλο κι εξειδικευμένο σε αυτό προπονητή. Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται σε πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις εναρμονισμένες με τις ανάγκες της προπόνησης των αθλητών σε όποια ηλικία κι αν βρίσκονται.

Email:

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διεύθυνση:

 

Σορβόλου 9, Ρομαντική Γωνιά – Μασταμπάς

 

Τηλέφωνο :

 

 

6939460525

Facebook :   AO ΘΗΣΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Ιστοσελίδα: 

 

www.aothiseas.gr
Ωρες λειτουργίας  

Καθημερινά 4,00 - 10,00 μμ

 

 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.