Περιγραφή: 

 

Προσφέρουμε έκπτωση 10% επί των διδάκτρων 

     

Λεπτομέρειες:

 

Το 1974 ιδρύσαμε το Κέντρο Ξένων Γλωσσών «Ξανθάκης» με όραμα την σωστή διδασκαλία & εκμάθηση μέσα από έναν μοναδικό χώρο όπου ο μαθητής έχει την δυνατότητα να αναπτύξει και να βελτιώσει όλες τις μαθησιακές του δυνατότητες, πάντα υπό την καθοδήγηση μας.

Από τότε ανελλιπώς έχουμε εκπαιδεύσει χιλιάδες μαθητές  και τους έχουμε βοηθήσει να επιτύχουν στους στόχους τους. Διαπλάθουμε μέσα από την διδασκαλία των ξένων γλωσσών  την προσωπικότητα ,του μαθητή μας, αλλά και μεταλαμπαδεύουμε όλες τις αξίες που εκπροσωπούμε όλα αυτά τα χρόνια, με στόχο, κάθε μαθητής μας , να είναι άρτια εκπαιδευμένος μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του.

 

Εφαρμόζουμε όλες τις νέες εκπαιδευτικές και διδασκαλικές μεθόδους, και με την χρήση σύγχρονων τεχνολογιών επιτυγχάνουμε, η διδασκαλία των μαθημάτων να είναι εύκολα κατανοητή & αποδοτική.  

Email:    xanthakisschool@gmail.com

 

Διεύθυνση:

 

Θεοφάνους 3 & Ιερολοχιτών 68, Μασταμπάς 

Τηλέφωνο :

 

2810313510

 

 

Ιστοσελίδα: 
   
Facebook:    https://www.facebook.com/pg/xanthakis.heraklion


 

 

 

Έκθεση εικόνων

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.