Περιγραφή:    Η έκπτωση αφορά όλα τα είδη της εταιρείας.
     
Λεπτομέρειες:   Ο Όμιλος μας ανήκει στο χώρο παραγωγής οικολογικών συστημάτων ύπνου φιλικών προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον από το 1978. Σήμερα η γραμμή παραγωγής μας στεγάζεται σε 6.000 τ.μ. στο βιομηχανικό πάρκο Τυλίσσου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι απολύτως φυσικές όπως: φυσικό καουτσούκ (LATEX), κοκοφοίνικας, βαμβάκι, μαλλί, ξύλο. Το συνεχώς αυξανόμενο ανθρώπινο δυναμικό εκπαιδεύεται συστηματικά στα σύγχρονα πλέον μηχανήματα που διαθέτει η επιχείρηση μας ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα που συνδυαζόμενα με το χαμηλό τους κόστος τα καθιστούν από τα πλέον ανταγωνιστικά στην ελληνική αγορά.

Η εταιρία μας διαθέτει ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα. Το εμπορικό τμήμα της εταιρίας μας έχει τη δυνατότητα για την προμήθεια όλων των αναγκών ιματισμού ξενοδοχειακών μονάδων ακόμη και με προϊόντα επώνυμων οίκων.

H συνεχής παρουσία μας σε εκθέσεις, δίνει τη δυνατότητα της προβολής των ποιοτικών προϊόντων μας.

Αντιπρόσωποι μας υπάρχουν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας οι όποιοι συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εταιρίας.

     
Διεύθυνση:   Λ. Κνωσσού 210
Τηλέφωνο :   2810 230 530
Email:    -
Website:    Facebook

Έκθεση εικόνων

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.