Περιγραφή:    10% στα snack η προσφορά ισχύει για παραλαβή- κατανάλωση εντος καταστήματος
     
Λεπτομέρειες:   Η ονομασία του Svelto coffee & snack προέκυψε από την θέληση να δημιουργήσουμε κάτι μοναδικό. Θέλαμε ένα όνομα, μία εικόνα που θα αντιπροσωπεύει τους στόχους μας, τους εαυτούς μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Μια παλιά αγαπημένη μηχανή όπως η κλασσική βέσπα, ξεκίνησε ως ένα μικρό μοτοποδήλατο που συνεχώς εξελίσσεται και προσαρμόζεται στα δεδομένα και στις απαιτήσεις των νέων πελατών. Έτσι και εμείς θέλουμε η «γρήγορη βέσπα» να μπορέσει να ικανοποιήσει κάθε προσδοκία σας στον καφέ ή στο καθημερινό σνακ.
     
Διεύθυνση:   Κατεχάκη & Αμαλθείας γωνία (Άγιος Μηνάς)
Τηλέφωνο :   2810 244 548
Email:    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website:    Facebook

Έκθεση εικόνων

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.