Περιγραφή:    Στη Χώρα των Παραμυθιών, μπορούν να ενταχθούν βρέφη από 6 μηνών έως νήπια 6 ετών. Τα παιδιά συμμετέχουν σε ομάδες ομηλίκων και κάθε ομάδα καθοδηγείται από έμπειρη πτυχιούχο παιδαγωγό. Ο σχεδιασμός και οι στόχοι του παιδαγωγικού προγράμματος διαμορφώνονται ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της ηλικίας των παιδιών.

Ενδεικτικά, μερικοί από τους στόχους είναι:H προσχολική αγωγή και φροντίδα οφείλει να καλύπτει τις ανάγκες του παιδιού και να δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την συναισθηματική, ψυχοκοινωνική και γνωστική του ανάπτυξη. Για αυτό και δεν λειτουργούμε ως χώρος φύλαξης παιδιών, αλλά ως ένα δημιουργικό και ευχάριστο εκπαιδευτικό περιβάλλον με σεβασμό στο παιδί.
     
Λεπτομέρειες:   Αγαπητοί γονείς,

Η Χώρα των Παραμυθιών αγκαλιάζει με τρυφερότητα και υπευθυνότητα τα παιδιά και την οικογένεια από το 2003. Όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον για παιδιά προσχολικής ηλικίας, με γνώμονα τις παιδαγωγικές αξίες, την ευθύνη, την ευαισθησία και την αγάπη.

Σήμερα στην εποχή των γρήγορων ρυθμών και των ρευστών αξιών, ο Βρεφονηπιακός Σταθμός – Νηπιαγωγείο «Η Χώρα των Παραμυθιών» υποστηρίζει την οικογένεια, παρέχοντας ένα ασφαλές και γεμάτο ερεθίσματα περιβάλλον για τα παιδιά.

Σκοπός μας, να βοηθήσουμε τα παιδιά να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες τους και να ανακαλύψουν τον κόσμο. Μέλημα μας να στηρίξουμε τους γονείς στο απαιτητικό έργο της διαπαιδαγώγησης των παιδιών τους. Είμαστε αφοσιωμένοι στο έργο μας και για αυτό το λόγο, έχουμε δημιουργήσει δύο σύγχρονους εκπαιδευτικούς χώρους, για παιδιά από 6 μηνών έως 6 ετών, στη περιοχή του Πόρου (Κατρέ 9) και στη περιοχή της Χανιώπορτας (Πηνειού 8).

Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε από κοντά.. στη Χώρα των Παραμυθιών!

Email:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση:   οδός Κατρέ 9, Πόρος (κεντρικό), οδός Πηνειού 8, Χανιώπορτα (παράρτημα)
Τηλέφωνο :   2810 224290, 2811 103176, 2811 103177
Ιστοσελίδα:    www.xoraparamithion.gr
Facebook:    xoraparamithion

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.