Για μία ακόμα χρονιά, η μέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων αποτελεί για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» μια μέρα χαράς καθώς  γιορτάζει την εισαγωγή πολλών παιδιών του στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας.

«Παιδιά που μεγάλωσαν στα σπίτια του Οργανισμού και σήμερα δυνατά, στέκονται στα πόδια τους, έτοιμα να ξεκινήσουν την ενήλικη ζωή τους! Η σημερινή μέρα χαράζει μία νέα πορεία για τα παιδιά μας, στην οποία θα έχουν πάντα και για πάντα δίπλα τους «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διανύοντας τον 20ο χρόνο δράσης έχει πλέον μεγαλώσει περισσότερα από 750 παιδιά, παιδιά που -κάποια από μωρά- βρέθηκαν στα Σπίτια και πλέον είναι ενήλικα: κάποια σπουδάζουν, κάποια εργάζονται, κάποια είναι ήδη γονείς.

Λαμβάνοντας υπόψη του ο Οργανισμός, τις ανάγκες των παιδιών του, που ενηλικιώνονται  λειτουργεί αυτόνομη δράση: την Υποστήριξη των Ενήλικων «Παιδιών» που έχουν μεγαλώσει στα Σπίτια του.

Η συγκεκριμένη δράση στελεχωμένη με Κοινωνικούς Λειτουργούς και εξειδικευμένους Ψυχολόγους του Οργανισμού αλλά και πλαισιωμένη από το ανθρώπινο δυναμικό των Σπιτιών που μεγάλωσαν τα παιδιά, σαν βασικό στόχο έχει την υποστήριξη των ενήλικων πλέον «παιδιών» μας σε κάθε επίπεδο και την κάλυψη κάθε ανάγκης τους.

Γνώμονας αποτελεί το πρότυπο της «ελληνικής οικογένειας» που στηρίζει τα παιδιά της μέχρι την πλήρη ενδυνάμωσή και αυτονομία τους.

Βασικό μέλημα του Οργανισμού, ειδικά εν μέσω των εξαιρετικά αντίξοων συνθηκών που διανύει η χώρα, είναι η παροχή ασφάλειας στα παιδιά αλλά και ίσων ευκαιριών για να ζήσουν μία αξιοπρεπή και χαρούμενη ενήλικη ζωή.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο της εν λόγω δράσης παρέχει στα ενήλικα παιδιά του:

● Συναισθηματική υποστήριξη

● Οικονομική υποστήριξη

● Στήριξη με στόχο την επαγγελματική τους αποκατάσταση λαμβάνοντας πάντα υπόψη την κλίση και επιθυμία του κάθε παιδιού

● Διαμονή σε πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα

● Κάλυψη κάθε ανάγκης κατά τη διάρκεια των σπουδών κάθε παιδιού πανελλαδικά

● Συμβουλευτική υποστήριξη

Tα ενήλικα παιδιά μας αποτελούν πρότυπο για τα αδέρφια τους αλλά και τα παιδιά που μεγάλωσαν μαζί. Παλεύουν μέχρι να επιτύχουν τους στόχους τους, ξαναδίνουν εξετάσεις, συνεχίζουν τις σπουδές τους, με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πάντα δίπλα τους σε κάθε νέα προσπάθεια.

Tο ουσιαστικότερο όμως όλων είναι ότι τα παιδιά παραμένουν, μεγαλώνοντας και προχωρώντας στη ζωή τους, μέλη της οικογένειας του Σπιτιού που μεγάλωσαν.

 

Περισσότερα από 2 παιδιά που μεγάλωσαν σε Σπίτια του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (δείτε εδώ)

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.