Ο κόσμος είναι μαγικός. Ο παγκόσμιος χάρτης της Oscar & Ellen ξεδιπλώνει αυτή τη μαγεία μπροστά στα μάτια των παιδιών σας.

Αφήστε τα  να την ανακαλύψουν και να ταξιδεύσουν παντού.

Στη χώρα του Ποτέ συναντώντας τον Πίτερ Πάν, να ζήσουν τις περιπέτειες  του Γκιούλιβερ στα ταξίδια του ή ακολουθώντας τον Φιλέας Φογκ στο γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες!

Ένας ξεχωριστός, εκπαιδευτικός παγκόσμιος χάρτης από την Oscar & Ellen. Είναι πραγματικά, μοναδικός! Μαζί του θα ταξιδέψετε και νομίζω είναι ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά παιχνίδια που υπάρχουν. Είναι αφιερωμένος στους μικρούς εξερευνητές μας!

Για να τους δείξουμε, πρώτοι τον κόσμο και να ονειρευτούμε παρέα. Ο χάρτης αλλά και τα αξεσουάρ είναι όλα υφασμάτινα μέσα σε υφασμάτινα σακουλάκια.

Στα μαγικά σακουλάκια θα βρείτε:

  • Ένα σετ με τα ζώα που συναντάει κανείς σε κάθε ήπειρο
  • ένα σετ με τα αξιοθέατα των ηπείρων όπως για παράδειγμα το Άγαλμα της Ελευθερίας, τον πύργο του Άιφελ, τις πυραμίδες κ.α.
  • ένα σετ με ανθρώπους από όλο τον κόσμο
  • ένα σετ με 28 σημαίες.

Τα σετ αυτά πωλούνται ξεχωριστά από το χάρτη έτσι ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το πεδίο ενδιαφέροντος σας.

Είναι ένας μαγικός τρόπος να μυήσουμε το παιδί μας στην γεωγραφία από πολύ μικρό. Τότε, τα παιδιά μας είναι πραγματικά, έτοιμα, για παιχνίδια μίμησης και ανάπτυξης της δημιουργικότητας τους.

Ένας παγκόσμιος εκπαιδευτικός χάρτης ιδανικός για το σπίτι, το σχολείο, τον επαγγελματικό εκπαιδευτικό σας χώρο και όπου αλλού υπάρχουν παιδιά.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε το χάρτη και τα αξεσουάρ του σε πραγματικά μαγικές τιμές!

Ο Κώστας και η Γαλάτεια είναι πάντα δίπλα σας 24ώρες το 24ωρο για να ακούσουν τα φανταστικά ταξίδια των παιδιών σας και να τους δώσουν μορφή μέσα από αυτό τον χάρτη.

Εσείς απλά επιλέγετε τον προορισμό του και εμείς σας τον φέρνουμε σπίτι σας άμεσα, γρήγορα,ξεκούραστα. Και φυσικά εάν το μαγικό κουτί που θα παραλάβετε δεν είναι έτσι όπως το φανταζόσασταν είμαστε στη διάθεση σας να το αλλάξουμε και να βρούμε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει.

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.