Ξεχωρίζουμε γιατί είμαστε δίπλα σας.

Η φιλοσοφία μας

Το Boing Boing δεν έχει μεγάλα γραφεία, ειδικούς Marketing και πωλητές. Έχει αυθεντικότητα γιατί είμαστε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση. Το Boing Boing σαν ιδέα γεννήθηκε από τον γιο μας, 4 χρονών, όταν κι εμείς, σαν γονείς, αρχίσαμε να ψάχνουμε πιο ποιοτικά παιχνίδια που θα του πρόσφεραν «κάτι» και δε θα τα παρατούσε μέσα στην πρώτη εβδομάδα.

Το όνομά του το χρησιμοποιούσε όταν χοροπηδούσε στους καναπέδες και τα γέλια του ακούγονταν σε όλο το σπίτι. Αυτό θέλουμε να προσφέρουμε και σε εσάς και στα παιδιά σας. Ώρες ξεγνοιασιάς, διασκέδασης και χαράς.

Σαν φιλοσοφία και αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι ότι έχουμε διαλέξει τα καλύτερα, ποιοτικότερα και ασφαλέστερα παιχνίδια που κυκλοφορούν, τόσο στην Ελληνική όσο και στην Ευρωπαϊκή αγορά. Γιατί θεωρούμε ότι είναι σημαντικό να επενδύσετε σε κάτι ξεχωριστό όσον αφορά τα παιδιά σας.

Τα εργαλεία σας.

Μέσα από την σελίδα μας θα βρείτε χρήσιμα εργαλεία για την ταχύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση σας.

Εργαλείο 1ο: Μέσα από το “Άμεσα διαθέσιμα παιχνίδια” οι ‘βιαστικοί’ μας φίλοι μπορούν να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει και εμείς θα το φέρουμε στην πόρτα τους την επόμενη μέρα.

Εργαλείο 2ο: Εάν πάλι θέλετε να κάνετε ένα δώρο αλλά δεν ξέρετε τι πατήστε στη “ Δωροεπιταγή ” και το αγαπημένο σας πρόσωπο θα λάβει μια δωροεπιταγή από εσάς στην τιμή που θέλετε για να αγοράσει ότι επιθυμεί.

Εργαλείο 3ο: Όλα τα παιχνίδια έχουν κατηγοριοποιηθεί με βάση τον κυριότερο τομέα ανάπτυξης στον οποίο στοχεύουν. Έτσι είναι εύκολο να επιλέξετε εάν γνωρίζετε σε ποια δεξιότητα θέλετε να “επενδύσετε”!

Εργαλείο 4ο: Για αυτούς που ψάχνουν τα παιχνίδια κάποιας συγκεκριμένης εταιρείας σίγουρα το φίλτρο με τους κατασκευαστές θα σας φανεί πολύ χρήσιμο.

Εργαλείο 5ο: Κερδίστε κάθε φορά που αγοράζετε με τις εκπτώσεις που σας προσφέρει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για τις επόμενες αγορές σας. Όσο πιο συχνά αγοράζεις τόσο πιο πολύ κερδίζεις!

Εργαλείο 6ο : Τέλος μπορείτε να διαλέξετε εσείς να σας εμφανίζονται τα παιχνίδια που πληρούν συγκεκριμένες προϋποθέσεις (ηλικία, φύλο, τιμή, εταιρεία) μέσα από τα φίλτρα της σελίδας μας.

Και φυσικά για οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαστε πάντα δίπλα σας και θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας .

Με εκτίμηση,

Κώστας,Γαλάτεια.

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.