Οδηγός αγοράς - Χριστούγεννα 2015

Αγαπητοί μας φίλοι,

Εκδώσαμε τον οδηγό αγοράς ώστε να σας βοηθήσουμε φέτος να διαλέξετε ξεχωριστά παιχνίδια, από τη συλλογή μας, για τις γιορτές. Δώρα όχι από τα «συνηθισμένα» που όμως έχουν πολλά να προσφέρουν στο παιδί.

Ούτως ή άλλως όταν ξεκινήσαμε το e-shop ο βασικός μας γνώμονας ήταν το παιδί, λαμβάνοντας υπόψη και το δικό μας παιδί. Η φιλοσοφία και ο λόγος που θέλουμε να  ξεχωρίζουμε είναι ότι έχουμε επιλέξει να συνεργαζόμαστε με εταιρείες, μετά από πολύ αυστηρή επιλογή, με τα ποιοτικότερα και ασφαλέστερα παιχνίδια που κυκλοφορούν, τόσο στην ελληνική όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά. Θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό να επενδύσετε σε κάτι ξεχωριστό όσον αφορά τα παιδιά σας. 

Επενδύσαμε και σπαταλήσαμε πολύ χρόνο ώστε να διαλέξουμε παιχνίδια που βοηθούν στην ανάπτυξη των ικανοτήτων των παιδιών σας σε όλες τις ηλικίες. Και νομίζω ότι τα καταφέρνουμε καλά γιατί πρώτα απ’ όλα λειτουργούμε ως γονείς και μετά ως επιχείρηση.

Έτσι και αλλιώς ο ρόλος μας ως επιχείρηση είναι δευτερεύων. Το σημαντικότερο για εμάς είναι και θέλουμε να μας βλέπετε ως φίλους σας, να μας συμβουλεύεστε, να μας ρωτάτε και να συζητάμε. Θέλουμε να μας νιώθετε ως Κώστας και Γαλάτεια.

Ειδικά η Γαλάτεια, με την ιδιότητα της  παιδαγωγού μπορεί ανά πάσα στιγμή να σας συμβουλέψει για το πιο είναι το κατάλληλο παιχνίδι για το δικό σας παιδί και τι μπορεί να του προσφέρει στον τομέα που σας ενδιαφέρει.

Τα παιχνίδια μας είναι για ψαγμένους γονείς και εμείς είμαστε πάντα δίπλα σας..

Εμπνεύσου - Βρες - Δημιούργησε - Παίξε - Μάθε

Καλές γιορτές

Κώστας - Γαλάτεια - Μάνος

www.boingboing.gr

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.