Ένας μοναδικός οικογενειακός διασκεδαστικός προορισμός της Κρήτης! Απολαύστε μια αυθεντική, διαδραστική και διασκεδαστική ημέρα για όλη την οικογένεια!

Μπείτε στον κόσμο του Λαβύρινθου και ρωτήστε τον εαυτό σας, «θα μπορούσε ενδεχομένως να υπάρξει κάποια αλήθεια σε όλα αυτά;" Πόσος μύθος και πόση πραγματικότητα κρύβεται πίσω από τη μεγαλύτερη ιστορία ηρώων που ειπώθηκε ποτέ!

Μέσα στα 1.300 τ.μ. του Λαβύρινθου συχνά μεταβαλλόμενα μονοπάτια, με σκάλες, εναέριες γέφυρες και πύργους, ο συναρπαστικός μύθος του Έλληνα ήρωα Θησέα και του καταστροφικού, τρομακτικού αλλά τραγικού Μινώταυρου, ζωντανεύει... Ένας μύθος που περιλαμβάνει Θεούς και τέρατα, ήρωες και βασιλιάδες, και την πάλη για την εξουσία μεταξύ των δύο κύριων πόλεων-κρατών της εποχής - Αθήνα και Κρήτη.

Αυτοί οι θαυμάσιοι μύθοι έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και έχουν δικαίως ξαναειπωθεί επί χιλιάδες χρόνια. Είναι ένα ανεξίτηλο, αναπόσπαστο, αναπόφευκτο μέρος του πολιτισμικού υπόβαθρου και της κληρονομιάς μας. Ωστόσο, η προέλευσή τους αναπτύχθηκε σε μια ευρεία ποικιλία διαφορετικών τρόπων και για την αντιμετώπιση πάρα πολλών διαφορετικών κοινωνικών, πολιτικών και ψυχολογικών αναγκών. Μας παρέχουν γνώσεις σχετικά με την ανθρώπινη φύση που ισχύει τόσο σήμερα όσο ίσχυε και πριν από 3.000 χρόνια!

Οι περισσότεροι μύθοι έχουν έναν πυρήνα αλήθειας... Είναι στο χέρι μας να τον βρούμε.

Αλήθειες κρυμμένες βαθιά μέσα σε ένα λαβύρινθο φαντασίας, πραγματικότητας και μυθοπλασίας!

Θα τολμήσεις να προκαλέσεις τον Μινώταυρο και να χάσεις την αίσθηση του προσανατολισμού στα μακρύα και δύσκολα μονοπάτια του λαβυρίνθου;

Σας περιμένουμε!!.

Διεύθυνση: Άνω Χερσόνησος
Περιοχή: ΑΝΩ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ
Τηλέφωνο : 28970 29297

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.