Εκτύπωση αυτής της σελίδας
  • Γράφτηκε από 
  • Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 08:30
 
 

Περιγραφή: 

 

ΣΙΕΛ CAFE Τalos Plaza

Λεπτομέρειες:

 

Το ΣΙΕΛ Cafe βρίσκεται στην παραλιακή λεωφόρο του Ηράκλειου, μέσα στην πλατεία του Talos Plaza και λειτουργεί καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου.

 Από τις 9 το πρωί, μπορείτε να απολαύσετε, ποικιλία καφέδων, ροφημάτων, φρέσκων χυμών, αλλά και να γευτείτε τα υπέροχα φρέσκα γλύκα, εδέσματα και φυσικά να δοκιμάσετε τους Μοναδικούς, υπέροχους Λουκουμάδες, φτιαγμένους με φρέσκα υλικά και ντόπιο επιλεγμένο μέλι!

Το Σιέλ cafe αποτελεί επίσης, την ιδανική επιλογή, για τη μεσημεριανή ανάπαυλα, καθώς προσφέρει πληθώρα επιλογών από snack, finger food, ποικιλίες, σαλάτες και κρύα πιάτα, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε μια από τις καθημερινές προτάσεις του Chef.

 Αφού θαυμάσετε το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα, μπροστά στην θέση Καράβολας , οι ρυθμοί ανεβαίνουν, με τις εκλεπτυσμένες επιλογές των resident DJs από την διεθνή μουσική σκηνή.

 Οι τολμηροί πειραματιστείτε με τις δημιουργίες cocktail των καταξιωμένων Bartenders, ενώ οι πιο κλασσικοί απολαύστε το ποτό σας ή ταξιδέψτε στο μαγικό κόσμο του κρασιού, με μια από τις καλύτερες εγχώριες και διεθνείς ετικέτες.

ΝΕΟΣ ειδικά διαμορφωμένος χώρος δημιουργίας και έκφρασης για παιδια

 Όποια και αν είναι η επιλογή σας, ένα είναι βέβαιο: ΣΙΕΛ … ...Νever Ending Story!!!

     

Διεύθυνση:

 

Λ.Σοφ.Βενιζέλου Εμπορικό κέντρο TALOS PLAZA

Ηράκλειο Κρήτης
 
Τηλέφωνο :
 

281 031 1040

Ιστοσελίδα:

 

 

 Facebook:    https://www.facebook.com/pg/sielcafe/about/?ref=page_internal