Περιγραφή: 

 

 

     Η Μουσική Σχολή »ΠΟΛΥΦΩΝΟ» ιδρύθηκε το 2005 από τη Μαρία Αμανάκη Κρουσταλάκη η οποία έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση από το ακαδημαΐκό έτος 2015-16. Επίσης καλλιτεχνικοί διευθυντές επιτέλεσαν οι Νικόλαος Παπακωνσταντίνου και Νικόλαος Καργάκης. Το Υπουργείο Πολιτισμού επιβλέπει την λειτουργία της Μουσικής Σχολής »ΠΟΛΥΦΩΝΟ» από την ίδρυσή της. 

     Η Μαρία Αμανάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο. Ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές σε ηλικία 6 ετών. Είναι διπλωματούχος Πιάνου και Ανωτέρων Θεωρητικών Αρμονίας, Αντίστιξης, Φούγκας. Επίσης  έχει παρακολουθήσει Μουσικοκινητική Εκπαίδευση για μικρά παιδιά στο ORFF INTITUT OF MOZARTEUM UNIVERSITY στο Σάλτζμπουργκ της Αυστρίας.  

     Από τα πρώτα βήματα της Σχολής έως και σήμερα, δεκάδες παιδιά που έχουν έρθει κοντά μας, έχουν αγαπήσει τη μουσική και έχουν νιώσει την ικανοποίηση της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

     Με την υπεύθυνη διδασκαλία μας επιδιώκουμε τη σύμμετρη και ολοκληρωμένη ανάπτυξη των σωματικών, ψυχικών, και πνευματικών ικανοτήτων των μαθητών μας.

     Καθοδηγούμε στον όμορφο κόσμο της μουσικής με σοβαρότητα  προς την τέχνη και σεβασμό στην προσωπικότητα των παιδιών. Προσφέρουμε ακούραστα τις υπηρεσίες μας στο χώρο του πολιτισμού.
      Η Σχολή μας συνεργάζεται με έμπειρους πτυχιούχους και διπλωματούχους καθηγητές. Με ιδιαίτερη φροντίδα, στοχευμένα και αποτελεσματικά μεταδίδουν τις γνώσεις τους στους μαθητές μας.  Σκύβουν με προσοχή πάνω από κάθε παιδί ξεχωριστά, ακολουθώντας τη γραμμή της Σχολής και προάγοντας την ποιότητα των μαθημάτων σε αυτή.

     Στη Σχολή μας διδάσκονται όργανα κλασικής, σύγχρονης και παραδοσιακής μουσικής.  Θεωρητικά μαθήματα όλων των επιπέδων και προετοιμασία για πανελλήνιες εξετάσεις ειδικών μαθημάτων, Μουσικών Πανεπιστημίων.

   Επίσης με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό στην τρυφερή ηλικία των παιδιών γίνεται η Μουσική Προπαιδεία και η Μουσικοκινητική Αγωγή

    Με την ολοκλήρωση των υποχρεωτικών μαθημάτων των τάξεων οργανώνονται πτυχιακές και διπλωματικές εξετάσεις και οι επιτυχόντες λαμβάνουν αναγνωρισμένους τίτλους σπουδών. 

     Στη Σχολή μας οργανώνονται συναυλίες, ανοιχτά μαθήματα, εκπαιδευτικές εκδρομές, σεμινάρια και άλλα.. σε μία προσπάθεια να έχουν οι μαθητές περισσότερες εμπειρίες.        

     Είναι πολύ σημαντικό και ευχαριστούμε τους γονείς που στηρίζουν το έργο μας, που δείχνουν την εκτίμησή τους στην ποιότητα της δουλειάς μας και κυρίως που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.

     

Ιστοσελίδα:

 

www.polyfono.gr

Email:

 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.         

Διεύθυνση:   Λάππα 30, Μασταμπάς, Ηράκλειο Κρήτης

Τηλέφωνο :

 

2810 256 550, 6938 427 858

Facebook: 

 

https://el-gr.facebook.com/MariaAmanakiKroustalaki/

 

 

 

 

 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.