Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«PROENco» - Professional EnergyConsultants

  • Γράφτηκε από 
  • Τετάρτη, 06 Νοέμβριος 2019 10:20
 
 
     
     

Περιγραφή: 

 

 

Η «PROENco» - Professional EnergyConsultants, γεννήθηκε από την αρμονική συνεργασία των μηχανικών που τη στελεχώνουν. Το κοινό όραμα, η σκληρή δουλειά και η όρεξη για δημιουργία οδήγησαν στη σημερινή πιο συμπαγή μορφή της. Τα μέλη της συγκεντρώνουν ιδιαίτερες γνώσεις στην τεχνολογία των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, τόσο στο κομμάτι της μελέτης και της κατασκευής όσο και στο μετέπειτα κομμάτι της Λειτουργίας και Συντήρησης τους. 

Διαθέτοντας αξιόλογη εμπειρία, έχοντας εργαστεί νωρίτερα και σε έργα άλλων μεγάλων τεχνικών εταιρειών, είναι σε θέση να αναλάβουν και να ολοκληρώσουν με επιτυχία κάθε έργο που σχετίζεται με την Εξοικονόμηση Ενέργειας.

Η «PROENco» αποτελεί τον κατάλληλο συνεργάτη για κάθε οικιακό πελάτη, ιδιώτη, επιχείρηση, οργανισμό που θέλει να εκμεταλλευτεί τον Ήλιο, τον Αέρα και το Νερό, με σκοπό να καλύψει τις ενεργειακές του ανάγκες.

 

 E  mail:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Website :   www.proenco.gr 

Διεύθυνση:

 

Λ. Παπαναστασίου 91, Ηράκλειο Κρήτης

Τηλέφωνο :

 

 2810214621

Facebook: 

 

https://www.facebook.com/proencoOE/