Περιγραφή:    Προτεινόμενη εταιρεία
     
Λεπτομέρειες:   Τα εκπαιδευτικά κέντρα Καθημερινή Μελέτη, ως νέα μέλη, από το 2014, του ομίλου Εκμάθησις, είναι πρότυπα Κέντρα Μελέτης και ιδιαίτερων Μαθημάτων Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Τα εκπαιδευτικά κέντρα του ομίλου, είναι πρωτοπόρα στην κάλυψη? της καθημερινής μελέτης των μαθητών και αποτελούν την ιδανική λύση για τους γονείς που είτε δεν έχουν τον απαιτούμενο χρόνο, είτε θέλουν να εμπιστευτούν επιστημονικά καταρτισμένους ανθρώπους για την καθημερινή αποδοτική μελέτη των παιδιών τους. Η πολυετής πείρα και η σύγχρονη επιστημονική κατάρτιση των συνεργατών- καθηγητών μας αποτελεί εγγύηση για τη σίγουρη πρόοδο των μαθητών.

Τα κέντρα Καθημερινή Μελέτη λειτουργούν και ως κέντρα υπολογιστών. Οι μαθητές μας εξοικειώνονται με τις Νέες Τεχνολογίες και σταδιακά έχουν τη δυνατότητα απόκτησης πιστοποίησης υπολογιστών αναγνωρισμένης από τον ΑΣΕΠ.

     
Διεύθυνση:   Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου 29, Γάζι
Τηλέφωνο :   2810 376 629  
Email :   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  
Website :   www.kathimerinimeleti.gr  

Έκθεση εικόνων

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.