Περιγραφή:    Η εταιρεία προσφέρει σε όλους τους κατόχους της κάρτας Family club card, 20% έκπτωση στα βιβλία που θα δείτε παρακάτω. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε στο site της εταιρείας και να ενημερωθείτε.
Λεπτομέρειες:   Πολλοί τρόποι υπάρχουν για να διηγηθείς την ιστορία ενός πολιτισμού. Το πιο γοητευτικό από όλα είναι ότι μέσω της ανάλυσης και της έρευνας των ιδιαίτερων συνδηλώσεών του έχουμε τη δυνατότητα να αντιληφθούμε τη νοοτροπία μιας εποχής, τη ψυχή ενός τόπου, τα όνειρα και τις ελπίδες πολλών γενεών. Αυτό είναι δυνατόν, γιατί οι συνήθειες, οι παραδόσεις και τα έργα τέχνης δεν έχουν μόνο λειτουργική αξία αλλά και, αναπόφευκτα, συμβολική αξία.

Αν κοιτάξουμε στην ιστορία της τέχνης, η μεταφορά, που οδήγησε και οριοθέτησε το όραμά μας για τον κόσμο, είναι αυτή του «ανοικτού παραθύρου». Από την Αναγέννηση μέχρι σήμερα, το πορτραίτο της πραγματικότητας έχει συντεθεί βάσει αυτού του πλαισίου, προχωρώντας πέρα από τα όρια του ζωγραφικού πίνακα, για να συμπεριλάβει τη φωτογραφική και κινηματογραφική τέχνη. Το «ανοικτό παράθυρο» είναι μια διαρκής μεταφορά-τόσο διαρκής που έχει καταστεί η οδηγητική ιδέα για το νέο περιβάλλον της ψηφιακής τεχνολογίας, αυτό των υπολογιστών, που μορφοποιεί την ίδια ιδέα σε ένα οριοθετημένο πλαίσιο. Η συγκεκριμένη αρχή μας συνοδεύει πάντα και αποτέλεσε το συστατικό στοιχείο για την έμπνευση και τον σχεδιασμό του site μας, το τελευταίο εκδοτικό προϊόν της εταιρείας «Γραφικές Τέχνες ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ» και του Εκδοτικού οίκου ΙΤΑΝΟΣ.

Για να συζητάμε για την τέχνη χρησιμοποιώντας κάθε δυνατό μέσο, προσθέτοντας στην αξεπέραστη ποιότητα των εντύπων και των βιβλίων μας ένα καλειδοσκόπιο πολυμέσων ικανό να ανταποκρίνεται σ’ όλες τις αισθήσεις· αυτή είναι και η πρόκληση που θελήσαμε να αναλάβουμε. Το site www.ekdoseis-itanos.gr είναι ένα ψηφιακό περιβάλλον, που προσφέρει ένα πανόραμα εκδόσεων υψηλής ποιότητας πολιτισμικού και καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος, όπως και εύστοχες προτάσεις για δώρα με αξεπέραστο καλλιτεχνικό στυλ και εμφάνιση. Έτσι, προσδοκία μας είναι να καταδείξουμε τον αναπόσπαστο δεσμό τέχνης και λόγου, ανακαλύπτοντας το αρχαίο στο μοντέρνο, μέσω της ανάπτυξης μιας δημιουργικής θέασης της παράδοσης.
Email:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Διεύθυνση:   -
Τηλέφωνο :   2810 380931-5
Ιστοσελίδα:    www.ekdoseis-itanos.gr

 

 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.