Εκτύπωση αυτής της σελίδας
  • Γράφτηκε από 
  • Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 08:48
 
 

Περιγραφή: 

 

ΚΕΝΤΡO ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΚΡΗΣ

     

Λεπτομέρειες:

 

Στο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών ΚΡΗΣ, στο Ηράκλειο, όταν οι οικονομικές και επαγγελματικές συνθήκες γίνονται απαιτητικές, τότε θέλεις ο κόπος σου και τα χρήματά σου να 'πιάσουν' τόπο. Το Κέντρο ξένων γλωσσών 'ΚΡΗΣ', πάνω από 60 χρόνια τώρα, προσφέρει στους μαθητές ασφάλεια για την υψηλή κατάρτιση και τελική γνώση που θα αποκτήσουν μαζί μας.

Κάποιοι λόγοι για να επιλέξετε το κέντρο ξένων γλωσσών 'ΚΡΗΣ':

Η διδασκαλία της ξένης γλώσσας πραγματοποιείται με σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα στον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας. Επισης, δίνεται έμφαση στις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή, στοχεύοντας στην άριστη κατάρτισή του.

Δίνεται έμφαση στην παραγωγή προφορικού και γραπτού λόγου από τις πρώτες τάξεις και υπάρχει συνεχής και ουσιαστική ενημέρωση γονέων, με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα. Παράλληλα, πραγματοποιούνται εκδηλώσεις - παρουσιάσεις της δουλειάς των παιδιών, ενώ τα τμήματα είναι ολιγομελή και η διδασκαλία γίνεται από έμπειρους καθηγητές πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Εκτός των άλλων, υπάρχουν εξαιρετικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις Edexcel, Cambridge, Michigan, IELTS, MSU, TOEIC.

 

   

 

Email: 

 

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

     

Τηλέφωνο :

 

2810282220

Διεύθυνση: 

 

Πλατεία Θειακάκη 4 Ηράκλειο

Facebook:      Κρης Μαστορακης