Μέσα από την  εκπομπή, η λογοθεραπεύτρια Φαίη Μοναχού, αναλύει θέματα που αφορούν την άρθρωση, τον λόγο, την επικοινωνία και τις σχολικές δεξιότητες των παιδιών. Οι γονείς ενημερώνονται για τις αλλαγές  που προκύπτουν από την βρεφική μέχρι την σχολική ηλικία καθώς εξελίσσεται ο λόγος των παιδιών τους, ενώ παράλληλα προτείνονται δραστηριότητες για να ενισχυθούν οι γλωσσικές δεξιότητες. 

Διαβάστε περισσότερα...

Το παιδικό ραδιόφωνο Family ξεκινάει από 27 Φεβρουαρίου το νέο ραδιοφωνικό παιχνίδι «Η κυρία Σιντορέ και οι τρεις δοκιμασίες». Στο παιχνίδι θα συμμετέχουν παιδιά από 5 έως 10 ετών σε ομάδες των 2 ατόμων παρόμοιας ηλικίας. Κάθε Παρασκευή στις 18:00 θα φιλοξενούνται στον ραδιοφωνικό σταθμό 4 παιδιά από δύο ομάδες και θα διαγωνίζονται σε τρεις δοκιμασίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Το μοναδικό παιδικό ραδιόφωνο στην Ελλάδα στα Family fm 89,5, φέρνει κοντά στους ακροατές του την MISS FAMILY για να μας δώσει, πολλά δώρα, αλλά και να ψυχαγωγήσει καθημερινά τα παιδιά, ζωντανά καθημερινά  από Δευτέρα έως Παρασκευή  16:00 με 17:00 !!! Η MISS FAMILY θα μπορεί να παρευρίσκεται με την στολή της έπειτα από συνεννόηση στο χώρο σας 2 φορές/ μήνα, για μία ώρα και να μοιράζει μπαλόνια, αυτόγραφα και δώρα, προσελκύοντας έτσι τα παιδιά και φυσικά τους γονείς τους.

Διαβάστε περισσότερα...

Πώς να τα πείσω να διαβάσουν; Πώς να τα κάνω να μη μαλώνουν μεταξύ τους; Τι να κάνω όταν έχουν πυρετό; Ουφ!! Mommycool ! Μια εκπομπή για πιο.... χαλαρές μαμάδες! Με θέματα που έχουν να κάνουν με τα παιδιά μας και αφορούν όλες τις μαμάδες και γενικότερα τους γονείς! 

Διαβάστε περισσότερα...

Η εκπομπή «Συμβουλές διατροφής» με τη διαιτολόγο-διατροφολόγο Νικολέτα Καψωριτάκη , ξεκίνησε να μεταδίδεται ζωντανά από το μικρόφωνο του Family fm 89,5 το Νοέμβριο του 2011. Απευθύνεται κυρίως στα παιδιά αλλά και στους γονείς τους, παρέχοντας διατροφικές συμβουλές και συζητώντας μαζί τους διάφορα διατροφικά θέματα με παιδικό στυλ ώστε να είναι κατανοητό από τα μικρά παιδιά. 

Διαβάστε περισσότερα...

Ένα από τα προγράμματα είναι το Παιδικό Δελτίο Καιρού στα FM από τον επαγγελματία μετεωρολόγο Καρακατσάνη Μιχάλη, όπου καθημερινά μεταδίδεται αναλυτική πρόγνωση του καιρού για ολόκληρη την Κρήτη προσαρμοσμένο, στην ιδιαιτερότητα των ακροατών μας ( Παιδιά ) και όχι μόνο.

Διαβάστε περισσότερα...

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.