Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι και φέτος θα δημιουργήσουμε στην πλατεία Ελευθερίας τη 5η ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. 

5η Εκδήλωση Κυκλοφοριακής Αγωγής

Το Παιδικό-Οικογενειακό Ραδιόφωνο Family Fm 89.5 διοργανώνει για 5η συνεχόμενη χρονιά τη Βραβευμένη εκδήλωση (με χρυσό βραβείο από τα REGIONAL MEDIA AWARDS 2016 & 2017 )  Κυκλοφοριακής Αγωγής θεσμός για τα παιδιά και για τους γονείς τους στην Πλατεία Ελευθερίας  στο Ηράκλειο Κρήτης, το Σάββατο 06 Οκτωβρίου και την Κυριακή 07 Οκτωβρίου 2018 από τις 11:00 έως τις 20:00 (Διάλειμμα 14:30-17:00).

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα, της Περιφέρειας Κρήτης- Π.Ε. Ηρακλείου  και την Υποστήριξη της ΔΗΚΕΗ

Κεντρικός παρουσιαστής της εκδήλωσης ο δικηγόρος Βαγγέλης Αυγουλάς, εκπροσωπώντας τη Μη Κερδοσκοπική οργάνωση «Με Άλλα Μάτια».

Θα γνωρίσετε το Νέο μας Ήρωα Κυκλοφοριακής Αγωγής τον Κύριο Κοκοδούλη,

Η καλή οδική συμπεριφορά είναι μια υπόθεση που μας αφορά όλους! Η έναρξη της σχολικής περιόδου είναι και αφετηρία δεκάδων μετακινήσεων για τους γονείς.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι τα παιδιά να αποκτήσουν από τώρα κυκλοφοριακή συνείδηση και να είναι παρατηρητές των γονιών τους σε κάθε τους διαδρομή. 

Θα υπάρχουν 18 στάσεις υποχρεωτικής θεωρητικής εκπαίδευσης και πρακτική εξάσκηση σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή με μπαταριοκίνητα οχήματα με πραγματικά σήματα,καθώς και 2 δραστηριότητες γονέων, με όχημα ανατροπής και πρόσκρουσης.

Στην εκδήλωση συγκεντρώνουμε Τρόφιμα για την Διακονία Αγάπης Της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Θα πραγματοποιηθεί παζάρι ενίσχυσης των δράσεων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όπου συμμετέχει στην εκδήλωση με του διασώστες και τη κινητή μονάδα παιδιών και νεογνών.

Υγειονομική κάλυψη και πρώτες βοήθειες από την ελληνική ομάδα διάσωσης

Η εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους θα υπάρχουν κεράσματα, και πολλές δραστηριότητες από τους χορηγούς και τους φορείς για τα παιδιά και τους γονείς.

Δώρα και κληρώσεις Μέσω της Familyclubcard

Μέγας Χορηγός :

ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ AUTOFIT


Χορηγοί:


ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΡΟΜΠΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ,ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ
ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ , ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ 360 ΜΟΙΡΕΣ,GK STUDIO PRODUCTION ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΤΣΙΦΟΣ, 
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΡΣΕΙΔΕΣ, ΣΤΑΘΩΡΑΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ,

Υποστηρικτές:


ANEK LINES BLUE STAR FERRIES, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ,

MICROBOILER -ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
ΠΑΙΧΝΙΔΟΣΠΙΤΟ, ΑΓΡΑΜΠΕΛΗ ΝΕΡΟΜΥΛΟΣ ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ,
ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΨΕΙΡΑΣ LICE CLINICS OF GREECE, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΧΑΛΚΙΑΔAΚΗΣ
STUDIO JULIANI,LETS WASH ,ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ABRA CADABRA
ΝΟVA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΝΤΟΝΑΛΤ, ΤΑΒΕΡΝΑ ΠΕΤΟΥΣΗΣ, ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΝΕΛΛΟΣ, INSURANCE SERVICES RED LINE, ORNISHOP. ΤΑ ΜΑΣΑΤΙΑ.

Συμμετέχουν οι Φορείς:

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΗΤΗΣ,,SOS ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣ,ΕΚΑΒ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΕΜΑΚ, ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ,,ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΡΚΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α’ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΟΜΗΝΙΚΟΣ ΘΕΟΤΟΚΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ PORTAL www.meallamatia.gr, SOS ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ,ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΠΑ.Σ.Α.Π.), ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΥΦΛΩΝ & ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΟΡΑΣΗ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟY

 

 

 

 

     
   

 

Έκθεση εικόνων

{gallery}1010{/gallery}

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.