«Το Θαλασσοπαρέακι»
Η καλύτερη παρέα για τους μικρούς επιβάτες από την ΑΝΕΚ
LINES

 

H ANEK LINES, σαλπάρει σε Κρήτη, Αιγαίο, Αδριατική και προσφέρει δωρεάν στα μικρά παιδιά  ένα μοναδικό έντυπο  δημιουργικής απασχόλησης, με πρωτότυπες ζωγραφιές & εκπαιδευτικό πρόσημο,  «Το Θαλασσοπαρέακι».

Αντλώντας έμπνευση από το θαλάσσιο περιβάλλον, η ΑΝΕΚ LINES δημιούργησε τέσσερις μοναδικούς χαρακτήρες που όχι μόνο «κρατάνε τους μικρούς επιβάτες μακριά από τους μπελάδες» αλλά τους μαθαίνουν σημαντικά πράγματα που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος

Έτσι στις 20 σελίδες του εντύπου, ο κύριος Χταποδάκης, η κυρία Δελφινάκη, η δεσποινίς Ιπποκαμπάκη και ο κύριος Μπαρμπουνάκης χρωματίζουν, βάζουν γρίφους και παίζουν μαζί με τα παιδιά διασκεδαστικά παιχνίδια!

Τα παιδιά, βάζουν χρώμα και φαντασία για να ζωντανέψουν την πιο ξεχωριστή παρέα του βυθού η οποία θα βρίσκεται μαζί τους σε όλο το ταξίδι, ενώ μαθαίνουν τα πάντα για την προστασία των θαλασσών με τον πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο! 

«Το Θαλασσοπαρέακι», που είναι δίγλωσσο - ελληνικά και αγγλικά - μαζί με ένα σετ από ξυλομπογιές και ξύστρα διατίθεται από την ΑΝΕΚ δωρεάν σε όλα τα παιδιά που ταξιδεύουν με τα πλοία της, στις γραμμές  εσωτερικού και εξωτερικού.

Η ΑΝΕΚ LINES, με ευθύνη απέναντι στις μελλοντικές γενιές και ευαισθησία για το περιβάλλον σε κάθε επίπεδο της λειτουργίας της, συμβάλλει στην εκπαίδευση των μικρών μας φίλων σε ζητήματα που αφορούν στον φυσικό πλούτο, ενισχύοντας την περιβαλλοντική τους συνείδηση.

Με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο, «Το Θαλασσοπαρεάκι», συντροφεύει τα παιδιά και κάνει κάθε ταξίδι μια μοναδική περιπέτεια, με την υπογραφή της ANEK LINES

 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.