Η Μουσική Σχολή ΠΟΛΥΦΩΝΟ οργανώνει Σεμινάριο Πιάνου '' Τεχνική και Μουσική Ερμηνεία ''  για όλα τα επίπεδα, με τη διακεκριμένη καθηγήτρια του National Art College ''Octav Bancila'' Roxana Ota.
Η Roxana Ota κατάγεται από την Ρουμανία και είναι απόφοιτος του ‘’George Enescu‘’ Arts University of Instrumental Performance με ειδικότητα Piano Major και Piano Master
Από το 2004 διδάσκει στο ‘’Octav Bancila’’ Arts Highschool και διακρίνεται για την μέθοδο παιδαγωγικής της στο πιάνο. Έχει δημιουργήσει μία επίλεκτη ομάδα νεαρών πιανιστών οι οποίοι λαμβάνουν μέρος σε διεθνή διαγωνισμούς με χρυσές διακρίσεις στην κατηγορία της ηλικίας τους.
Ηγείται και οργανώνει τον πολύ σημαντικό διαγωνισμό Piano Artis που γίνεται ,από το 2011, κάθε χρόνο στο Ιάσι της Ρουμανίας.
Οργανώνει σεμινάρια και προσκαλεί σημαντικούς πιανίστες να διδάξουν όπως ο Έλληνας Παύλος Γιαλουράκης από το Ecole Normale de Musique Alfred Cortot, Paris.

Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στη γραμματεία της Σχολής μας. Τηλ 2810256550 / 6938427858
Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης.

 

 

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.