Μετά την επιτυχία του στο Athens Science Festival, την διαξεγωγή Hebocon workshop στον AKTO college of Art & Design και την συμμετοχή του Hebocon Athens στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hebocon στο Τόκιο, έρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Κρήτη στο 9ο Παιδικό Φεστιβάλ Αγίου Νικολάου, την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, στην Πλαζ του ΕΟΤ!

 

To Hebocon Athens θα είναι παρόν καθ’ όλη τη διάρκεια του διήμερου φεστιβάλ με περίπτερο όπου μπορεί κανείς να μαθαίνει περισσότερα για το τουρνουά και να δοκιμάσει τις Heboi ικανότητές του!

 

Την Κυριακή 17 Ιουνίου στη 13.00, θα λάβει χώρα το τουρνουά, που θα είναι ανοιχτό για παρακολούθηση από το κοινό.

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο link  https://goo.gl/forms/M0ViCyWI4QzXTUXY2 μέχρι τις 11 Ιουνίου 2018.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Τί είναι το Hebocon;

Το Hebocon είναι διαγωνισμός robot-sumo για τους τεχνικά μη χαρισματικούς. Οι συμμετέχοντες κατασκευάζουν αυτοσχέδια robot με υλικά της επιλογής τους και λαμβάνουν μέρος σε τουρνουά sumo. Φέτος ειδικά που το Παιδικό Φεστιβάλ προωθεί το Ευρωπαϊκό Έτος Πολιτιστικής Κληρονομιάς, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να παρουσιάσουν το robotάτσι τους (στην Κρήτη είμαστε!) με μια μαντινάδα που θα το περιγράφει!

Σε αυτόν τον διαγωνισμό μεγαλύτερη σημασία από την νίκη έχει η ίδια η συμμετοχή. Για τον λόγο αυτό, εκτός από την επιβράβευση της πρώτης θέσης, σημαντικά είναι τα βραβεία του κοινού αλλά και της μαντινάδας και της πιο αδέξιας συμμετοχής!

 

Όπως λέμε και στο Hebocon Athens: σε αυτό τον διαγωνισμό η τεχνική αρτιότητα μπορεί να είναι μειονέκτημα και η νίκη μπορεί να είναι αμήχανη !

Δείτε video του Hebocon Athens εδώ: https://www.youtube.com/channel/UCGreOi1GtT3LxGXFlEOwEMA 

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το https://www.facebook.com/hebocon.athens

 

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.