Η Δαργαντή Ελένη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης. Η ζωή της χωρίζεται σε 2 μέρη… ΠΡΙΝ τα παιδιά και ΜΕΤΑ τα παιδιά. 

Διαβάστε περισσότερα...

Η Μαρία Καριωτάκη γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης, σπούδασε παιδαγωγικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Freie Universitat στο Βερολίνο. 

Διαβάστε περισσότερα...

Ο Γιάννης Καγιαμπάκης μετά από μία 20ετή επαγγελματική εμπειρία ως μουσικός παραγωγός σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κρήτης όπως Studio Ηράκλειο, Club FM, Super Radio, Music Club, Υδρόγειος, δημιουργεί τον δικό του ραδιοφωνικό σταθμό, το παιδικό ραδιόφωνο Family 89.5 fm μαζι με τον Μιχάλη Δρακάκη.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Νικολέτα Καψωριτάκη είναι Διαιτολόγος-Διατροφολόγος απόφοιτος του ΑΤΕΙ Θες/νικης. Εργάζεται στο Ηράκλειο Κρήτης ως ελεύθερος επαγγελματίας στο δικό της ιδιωτικό χώρο με τίτλο "Κέντρο Κρητικής Διατροφής", όπου μέσα από τη δουλειά της υποστηρίζει τη Κρητική Διατροφή που θεωρείται το "κλειδί" για μια καλή υγεία και μακροζωία.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Φαίη Μοναχού είναι λογοθεραπεύτρια, απόφοιτος του Τμήματος Λογοθεραπείας  Α.Τ.Ε.Ι Πατρών. Έκανε την πρακτική της άσκηση στο Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Ηρακλείου Βενιζέλειο – Πανάνειο, όπου και συνέχισε να εργάζεται εθελοντικά για 6 μήνες.

Διαβάστε περισσότερα...

Ονομάζομαι Λυδάκη Κρυστάλη και είμαι 20 ετών. Είμαι από το Ηράκλειο Κρήτης,όπου και διαμένω. Σπουδάζω δημοσιογραφία στη σχολή του Αντ1 καθώς αυτό ήταν το όνειρο μου από μικρή. 

Διαβάστε περισσότερα...

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.