ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΙΩΤΑΚΗ

Η Μαρία Καριωτάκη γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης, σπούδασε παιδαγωγικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και στο Freie Universitat στο Βερολίνο. 

Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στο Παιδικό Βιβλίο και Παιδαγωγικό Υλικό στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Εργάζεται ως δασκάλα στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας στο Ηράκλειο Κρήτης. Παράλληλα ασχολείται με τη συγγραφή παραμυθιών, θεατρικών έργων, ποιημάτων και τραγουδιών.

Το 2013 τμήθηκε από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά με έπαινο στην κατηγορία παιδικής ποίησης. Το 2014 εξέδωσε το βιβλίο με μουσικό CD "Η κυρία Σιντορέ και η μουσική ορθογραφία", στο οποίο συνεργάζεται με αξιόλογους μουσικούς όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης και Γιάννης Σαββιδάκης. Από τον Μάρτιο του 2015 ανήκει στην ομάδα του παιδικού ραδιοφώνου Radio Family όπου πραγματοποιεί το ραδιοφωνικό παιχνίδι «Η κυρία Σιντορέ και οι τρεις δοκιμασίες».

Social Media : Facebook

 

Top5 παιδικών τραγουδιών
 
Τίτλος
Ακούστε
Νο1
Αλκίνοος Ιωαννίδης - Το νανούρισμα της πεταλούδας
ΕΔΩ
Νο2
Φοίβος Δεληβοριάς - Ελεφαντάκι 
ΕΔΩ
Νο3
Λευτέρης Μουμτζής - Λούκυ Λουκ
ΕΔΩ
Νο4
Ζουζούνια - Τα καβουράκια
ΕΔΩ
Νο5
Στρουμφάκια - Μην με ξυπνας απ τις 6
ΕΔΩ
     
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.