ΦΑΙΗ ΜΟΝΑΧΟΥ

Η Φαίη Μοναχού είναι λογοθεραπεύτρια, απόφοιτος του Τμήματος Λογοθεραπείας  Α.Τ.Ε.Ι Πατρών. Έκανε την πρακτική της άσκηση στο Ιατροπαιδαγωγικό Κέντρο Ηρακλείου Βενιζέλειο – Πανάνειο, όπου και συνέχισε να εργάζεται εθελοντικά για 6 μήνες.

 

Στην συνέχεια, δημιούργησε το δικό της Κέντρο Λογοθεραπείας στο Λιμένα Χερσονήσου, ενώ παράλληλα εργάζεται και στο Ηράκλειο.  

Με πολλή όρεξη για το επάγγελμα της, αναλαμβάνει κυρίως παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας που δυσκολεύονται στην άρθρωση , στην έκφραση και στην επικοινωνία. Τελευταία, έχει κάνει ενημερωτικές ομιλίες σε νηπιαγωγεία και δημοτικά του Ηρακλείου και της Χερσονήσου.Έχει  πιστοποιηθεί για προγράμματα επαυξητικής/εναλλακτικής επικοινωνίας για παιδιά με αυτισμό, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για διαταραχές λόγου και ομιλίας .

Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και είναι μέλος του Συλλόγου Επιστημόνων Λογοπαθολόγων – Λογοθεραπευτών Ελλάδας. Τον τελευταίο χρόνο παρουσιάζει εβδομαδιαία εκπομπή στο σταθμό μας , όπου περιγράφει τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα παιδί στο λόγο του, τρόπους αντιμετώπισης καθώς και ιδέες για να μαθαίνουν τα παιδιά παίζοντας στο σπίτι.

 

Social Media : Facebook

 

Top5 παιδικών τραγουδιών
 
Τίτλος
Ακούστε
Νο1
Αλκίνοος Ιωαννίδης - Το νανούρισμα της πεταλούδας
ΕΔΩ
Νο2
Φοίβος Δεληβοριάς - Ελεφαντάκι 
ΕΔΩ
Νο3
Λευτέρης Μουμτζής - Λούκυ Λουκ
ΕΔΩ
Νο4
Ζουζούνια - Τα καβουράκια
ΕΔΩ
Νο5
Στρουμφάκια - Μην με ξυπνας απ τις 6
ΕΔΩ
     
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε περίπτωση που μας χρειαστείτε

*

Είμαστε εδώ δίπλα σας, να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις και τα θέλω των παιδιών σας και να διασκεδάσουμε αλλά και να εργαστούμε, όλοι μαζί σαν μία μεγάλη οικογένεια.

 

Επικοινωνήστε

Μπορείτε να μας βρείτε κάθε μέρα από 10 το πρωί έως 18:00 το απόγευμα στο τηλέφωνο 2811 11 23 44

 

Διαφήμιση σε εμάς;

Ελάτε να προωθήσετε την εταιρεία σας, από το αγαπημένο μέσο των παιδιών σας και να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ακροατών μας.

 

Facebook

Ενημερωθείτε καθημερινά από την επίσημη σελίδα στο Facebook του σταθμού και ρωτήστε μας ότι σας προβληματίζει.